Fliser næsten som nye og forlænget holdbarhed – Professionelt og effektivt

Rensning af fliser

Rensning af fliser kan kort sagt give dine fliser helt nyt liv. Før og efter billederne er ikke til at tage fejl af – der ér bare kæmpe forskel. Hos Fliserensning renser vi dagligt fliser, der ellers var givet op på. Vores mandskab er alle professionelle, har stor erfaring med selv de værste tilfælde og giver en skræddersyet, personlig service. 

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller sende en besked i vores kontaktformular nederest på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor få foretaget rensning af fliser?

Ingen fliser forbliver som nye, uden du foretager dig noget. Når foråret derfor står får døren og terrassen igen skal indtages, opdager de fleste husejere, at fliserne har taget skade af et efterår og vinter, der både har budt på regn, fugt og frost. 

Som oftest har både mos, alger og flisepest gjort sit indtog, hvilket hverken gør noget godt for øjet eller selve flisen. Med en fliserens bliver dine fliser så gode som nye. Din terrasse eller indkørsel vil endnu en gang være flot og indbydende for både dig og dine gæster.

Hvordan renser vi dine fliser?

 1. Højtryksrens
  Første step i processen består i, at vi højtryksrenser belægningen. Dette første skridt løsner mos og alger samt fjerner olie, fedt og andet snavs fra fliserne.
 2. Grundig afskylning
  Fliserne afskylles efterfølgende grundigt med rent vand, for at fjerne alle rester.
 3. Behandling med forebyggende desinfektionsmiddel
  Når vi har skyllet fliserne, behandler vi yderligere med et desinfektionsmiddel, som effektivt renser og desinficerer områder med genstridig snavs, smuds eller fedtede belægninger.

Som oftest udfører vi aldrig en fliserens uden en efterfølgende algebehandling og imprægnering. Algebehandlingen gør, at alger ikke får lov til at få fodfæste og formere sig. Imprægneringen giver først og fremmest dine fliser et nyt look, så de fremstår som splinternye. Derudover sørger behandlingen for, at du undgår frostskader, mos og andet skidt.

Hvilken årstid egner sig bedst til rensning af fliser?

Som professionelt fliserensning firma har vi alt det rigtige udstyr til al slags vind og vejr. En fliserensning kan foretages fra cirka slutningen af februar til slutningen af efteråret, hvor frosten begynder at melde sig. Det kræver bare at der er frostfrit i dagstimerne, hvor rensningen bliver foretaget. 

Det er dog generelt mest praktisk at selve rensningen udføres i det tidlige forår, da resultatet herefter kan nydes i løbet af sommeren.

Vil du have et uforpligtende tilbud er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er flisepest og hvordan fjerner man det?

Flisepest er en lille organisme, der består af en blanding af svamp og alger. Som oftest opstår de steder med masser af fugt og skygge. Når foråret derfor er ankommet, har vinteren sat sine spor og for de fleste ledt til flisepest på terrassen, i indkørslen eller andre udendørs områder. De små genstridige hvide pletter er ikke sådan lige til at komme af med, selvom mange forsøger sig med højtryksrenser og andre husmorråd. Du kan læse mere om flisepest lige her

Hos Fliserensning.dk benytter vi os af de nyeste produkter og maskiner på markedet. Vores mandskab er uddannet i at bruge remedierne, så du altid er garanteret det bedste resultat.

Derfor skal du imprægnere dine fliser

Som et sidste step, anbefaler vi altid at få foretaget en imprægnering af fliser. Behandlingen er ekstrem effektiv og oplagt at få udført efter en fliserensning. Når vi imprægnerer dine fliser, benytter vi et vandopløseligt produkt på basis af siloxan bindemiddel. Produktet er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, der ultra effektivt trænger ned og arbejder med hele flisen. Behandlingen gør at dine fliser er bedst muligt rustet til at modstå både mos, flisepest, alger og frostskader. Med andre ord – en fantastisk investering i dine udendørsarealer.

Fordele ved en fliserens og imprægnering:

 • Du får flotte indbydende fliser der fremstår som nye
 • Giver dine fliser de bedste forhold til at modstå frostsprængninger
 • Garderer dig mod flisepest, mos og andet skidt
 • Giver på den lange bane dine fliser ekstra leveår

I forbindelse med at vi renser dine fliser, anbefaler vi også en forebyggende algebehandling af fliser. Denne sikrer at eventuelle efterladenskaber bliver nedbrudt. Ligeledes forebygger og forlænger en algebehandling resultatet af fliserensningen. Du kan læse mere om algebehandling af fliser og imprægnering af fliser lige her.

Få rabat sammen med dine naboer

Er du ikke den eneste i nabolaget, som ønsker at få renset fliserne? Så kan I med fordel gå flere sammen hvor I kan opnå en naborabat på rensning af fliser.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser i dag

Har du spørgsmål til behandlingen eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Sådan renser vi dine fliser

I videoen herunder kan du se, hvordan vi effektivt og grundigt renser dine fliser i flere forskellige processer.

Se og hør hvad en af vores kunder siger om vores fliserensning

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS