Fliser næsten som nye og forlænget holdbarhed

Fliserensning og imprægnering af fliser

Det behøver ikke være forbundet med store udgifter at få en pæn indkørsel eller terrasse. Vi renser og imprægnerer dine fliser hurtigt og til en rigtig god pris.

Med tiden angribes fliser og belægning af alger og mos. Det giver en grim, ujævn, grøn/grålig overflade. Der kan også forekomme oliespild, dækmærker og andet snavs, som gør fliserne kedelige at se på. Indkørslen og terrassen er det første man ser på et hus, og det kan give anledning til daglig irritation, når belægningen er trist at se på.

Slip bekymringerne og lad os gøre din belægning så god som ny.

Fliserensning i detaljer

Processen består i, at vi højtryksrenser belægningen. Dette første skridt løsner mos og alger samt fjerner olie, fedt og andet snavs fra fliserne. Efter denne proces skylles fliserne grundigt efter med rent vand. Efter skylningen behandler vi yderligere med et desinfektionsmiddel, som effektivt renser og desinficerer områder med genstridig snavs, smuds eller fedtede belægninger

Imprægnering af fliser

Imprægneringen er sidste skridt i den komplette flisebehandling. Behandlingen foretages med et unikt produkt på basis af et vandopløseligt siloxanbindemiddel til pleje og vedligeholdelse af f.eks. fliser eller tagsten af tegl og beton. Kan endvidere anvendes til pleje af facader i beton, kalksandsten mv.

Produktet er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, hvilket vil sige ultra fine partikler, der måles i milliontedele af en millimeter, og som derfor kan trænge dybt ned i overfladen på materialer som beton og cement.

Du kan læse mere om vores miljøvenlige imprægnering af fliser lige her.

Den kemiske sammensætning på basis af siloxaner med frie reaktive grupper gør, at produktet aktivt kan forbinde sig til beton og cement – og dermed forbedre belægningernes egenskaberne på en lang række punkter:

  • Kan anvendes på såvel nye som gamle materialer.
  • Trænger dybt ned i overfladen, binder sig aktivt og giver nyt liv.
  • Frisker overfladen op.
  • Har vandperle-effekt, og hindrer effektivt fugt og vandindtrængning
  • Vanskeliggør tilvækst og misfarvning af mos, alger og sorte skimmelsvampe, da der ikke er det nødvendige vand til stede.
  • Reducerer muligheden for, at olier, smuds og madrester kan hæfte på overfladen.
  • Forhindrer, at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes.
  • Tåler rengøring og afvaskning.
  • Forhindrer saltudblomstring.
  • Bevarer ovenstående egenskaber i 6 – 10 år.

Vedligeholdelse

Efter vores behandling kan du skylle, feje eller algebehandle overfladen, præcis som du ønsker. Vi anbefaler at algebehandle hvert år. Vi har behandlingsgaranti på vores algebehandling.

Naborabat

Gå flere sammen og få rabat på rens og imprægnering af fliser.

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have

Sådan renser og imprægnerer vi dine fliser

 

Se og hør hvad en af vores kunder siger om vores fliserensning

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have
© Copyright - Fliserensning.dk ApS