Næsten som nyt, bare meget billigere

Mekanisk rensning af tag

Har du fremvisning på onsdag? Kommer hele klanen til fætter-kusinefest i weekenden?

Førstehjælp til dit tag

Eller er du bare træt af at se på de grønne og brune plamager på taget, når du sidder på terrassen og nyder en kold øl?

En tagrensning giver en hurtig ansigtsløftning til dit tag og gør lynhurtigt dit hus meget smukkere at se på!

Vi rykker ud med kort varsel og sørger for, at dit tag hurtigt viser sig fra sin bedste side.

En rensning af tag giver dit hus nyt liv

Rensning af tag er i lige så høj grad en kosmetisk investering som en investering i tagets holdbarhed. Med en tagrensning kan du få dit tag til at fremstå som nyt uden at betale dyre domme og bruge masser af tid og energi.

Fordele ved en tagrens:

  • Smukt og indbydende tag
  • Forlænger dit tags levetid 
  • Effektiv behandling der sparer dig tid
  • Behandlingen er billigere end en tagudskiftning 
  • Øger husets værdi

Skånsom og miljøvenlig rensning af tag

For os er det en mærkesag, at de produkter vi bruger er miljøvenlige og derfor godkendt af miljøstyrelsen. Det betyder, at du med god samvittighed kan lade os rense dit tag for mos, skidt og alger uden at skade miljøet.

Sådan gør vi:

En tagrensning er en højtryksrensning af dit tag. Med en rensekasse sprøjtes vand ud af en dysse med ca. 400 bars tryk. Belægninger, alger og mos fjernes effektivt, og taget efterlades med en ren og jævn overflade.

Vil du sikre, at algerne og belægningerne ikke kommer igen, så snart vi har vendt ryggen til? Book en algebehandling – og eventuelt en maling af dit tag efterfølgende.

Vi kommer, når fremvisningen er veloverstået, eller gæsterne gået og sørger for, at dit tag holder sig flot og tæt i lang tid.

Hvornår trænger et tag til en tagrensning?

Mos, alger og andet skidt indtager alle tage på et tidspunkt – medmindre der aktivt bliver gjort noget for at forhindre det. For et tag kan alger og mos være altødelæggende og er derfor vigtige at få fjernet, hvis du gerne vil give dit tag bedste muligheder for at leve længst tid muligt. 

Vi har de seneste mange år givet hundredvis af husejeres tag en kærlig hånd med en tagrensning. Derfor ved vi også, hvor stor en forskel det gør for helhedsindtrykket af et hus. Skal dit hus sælges, vurderes eller stå knivskarpt af en anden årsag, kan det derfor være en kæmpe fordel, hvis taget fremstår sundt og vedligeholdt.

Giv os et kald i dag og få et tilbud på tagrensning 

Har du brug for, at dit hus står skarpt af den ene eller den anden årsag, står vores mandskab klar til at klare det for dig. Vil du have et uforpligtende tilbud på en tagrensning, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS