Få en flot og attraktiv facade igen

Algebehandling af facade

En algebehandling af facade er en investering i dit hus/ejendom. Behandlingen sørger for at holde de små ødelæggende grønne pletter på afstand, og sikrer dermed din ejendoms levetid. Hos Fliserensning.dk er vi specialister i algebehandlinger uanset om det er på facader eller fliser. Vi sender gerne en konsulent ud og inspicerer din opgave for at give dig et uforpligtende tilbud. 

Giv os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Derfor skal du have foretaget en algebehandling af dine facader

Kosmetisk belønning
Facaden på dit hus eller ejendom betyder meget for helhedsindtrykket af husets tilstand. Er der store plamager med grønne alger, kan det meget hurtigt give et indtryk af et hus der ikke er blevet værnet om og passet på. Jo længere tid du venter med at behandle facaden, jo værre bliver det. Det er derfor en god ide at få gjort noget ved det så snart algerne begynder at vise sig. 

Tilføjer leveår til dit hus
Alger er en husejers værste mareridt. De små grønne pletter kan være årsag til en masse dårligdom og skade på både tag, fliser og facade. De kan vokse på alle overflader og trives særligt godt i kolde og fugtige omgivelser, hvilket desværre er det danske klima det meste af året. Med en algebehandling af facade giver du dit hus eller ejendom de bedste forudsætninger for at stå smukt og attraktivt i mange år.

Effektiv algebehandling der skåner miljøet

Når vi algebehandler din facade bruger vi den nyeste metode inden for nanoteknologi. Da vi kun behandler udendørs arealer, er det alfa og omega, at vores produkter er miljøvenlige. Den skum vi påfører din facade er derfor testet og godkendt af miljøministeriet og er derfor ikke skadelig for naturen.

Hvordan foregår en algebehandling?

Selve algebehandlingen bliver udført ved at påføre facaden en unik skum, der går ind og arbejder med hele murværket. Skummen vi påfører vil langsomt dræbe algerne, så de til sidst falder af. I takt med at skummen har gjort sit arbejde forsvinder den stille og roligt, hvorefter vi lader vind og vejr tage de sidste rester. For at få det ultimativt bedste resultatet, anbefaler vi altid at få foretaget en efterfølgemde imprægnering. 

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.  

Det kan du forvente med en algebehandling fra Fliserensning.dk

  • Flot og attraktiv facade
  • Et holdbart resultat
  • Miljøvenlig og skånsom behandling af facaden
  • Personlige og servicemindede medarbejdere der går langt for din tilfredshed

… Er du ikke tilfreds med resultatet, kommer vi naturligvis igen.

Hvad koster en algebehandling af facade?

Vores startpris er 995 ,-, men afhænger af, hvor stor en facade der er tale om. Vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller sende en besked i vores kontaktformular. Vi sender desuden gerne en mand ud for at vurdere størrelsen af opgaven og den nuværende tilstand af facaden.

algebehandling-af-facade-før-billedealgebehandling-af-facade-efter-billede

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have
© Copyright - Fliserensning.dk ApS