Slut med alger på taget

Algebehandling af tag

En algebehandling af dit tag er med til at sikre dets levetid. På den lange bane kan en årlig algebehandling spare dig både tid og penge. Hos Fliserensning.dk anbefaler vi derfor altid at få foretaget en algebehandling af tag efter en almindelig tagrensning. På den måde sørger du for at holde mos og alger for døren – hele året rundt

Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller skrive en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor få foretaget en algebehandling af tag?

Udover at være en opfriskning af taget, er en algebehandling i lige så høj grad en forebyggende behandling. Du giver dit tag de bedste forudsætninger for at modstå skift i vejr og vind, temperatursvingninger og den ofte skiftende luftfugtighed – alt sammen noget, der slider enormt meget et tag. 

En algebehandling giver dig en visuel belønning på den korte bane. Rent kosmetisk vil dit tag fremstå langt pænere uden grimme belægninger og grønligt skær. For rigtig mange er en algebehandling i lige så høj grad, derfor også en investering i det visuelle udtryk. Det ér bare rarere at kigge på et hus, der fremstår stærkt og nydeligt. 

Hos Fliserensning hjælper vi dig nemlig med at komme af med uønskede algebelægninger på dit tag. Når der først er kommet algevækst på et tag, bliver det langt sværere for vandet at løbe fra. Det vil sige, at der åbnes op for at fugten bedre kan trænge ned i underlaget. I værste tilfælde kan der forekomme frostskader om vinteren – hvilket er med til at lave utætheder. 

På den lange bane foretager du en investering i dit hus, og garderer dig derfor mod bekymringer om utætheder, fugt eller andre problemer.

Dét gør alger og mos ved dit tag

Mos og alger forekommer overalt på taget og imellem tagpladerne. De er årsag til megen dårligdom og kan i sidste ende resultere i ødelagte områder i taget og utætheder. Utætheder er en husejers værste fjende og kan koste dig dyrt. 

Alger laver små frostskader om vinteren, hvilket er dét, der i sidste end laver utætheder. Derfor er en algebehandling af tag en vigtig overvejelse man som husejer, skal gøre sig. Det kan i sidste ende være den investering der gør, at taget holder mange år endnu. 

Fordele ved en algebehandling af tag foretaget af fliserensning.dk

  • Længere levetid på dit tag
  • Altid kvalitetssikret resultat – Vi kommer igen, hvis ikke du er tilfreds
  • Vi benytter de mest effektive og miljøvenlige produkter på markedet
  • Du giver dit hus nyt liv – en investering i din dagligdag og pengepung

En algebehandling af tag er en vigtig overvejelse man som husejer, skal gøre sig. Som i sidste ende bliver en investering der gør, at  taget holder i mange år fremover.

Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag på 22 80 90 01, pr. mail eller via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt vi kan. 

Sådan foregår en algebehandling af tag

Når du har kontaktet os, sender vi en af vores professionelle medarbejdere ud for at vurdere tilstanden af dit tag og efterfølgende give dig et uforpligtende tilbud. 

En algebehandling desinficerer og fjerner alle algerne på et tag, og forhindrer samtidig, at nye får fodfæste. Det gør vi ved at sprøjte en miljøvenlig skum på hele taget, der effektivt går ind og arbejder med både overflade, sprækker og alt derimellem.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling af dit tag

Det er ikke alle der forstår sig på alger – men det gør vi. 

Har du spørgsmål til, hvordan vi udfører behandlingen eller vil  du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 22 80 90 01 eller sende en besked i kontaktformularen. Så vender tilbage så hurtigt vi kan.

Vær god ved dit tag – så holder det meget længere.

alger-på-tag-før-billede

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have
© Copyright - Fliserensning.dk ApS