OM OS

15 års erfaring – opdateret viden gennem kurser – Årets Algebehandler 2020 – 4,8 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot

Vi kommer ud til dig med mere end 15 år erfaring med rensning og behandling af fliser, tag og facader i bagagen. Direktør Henrik Madsen:

”Vi kommer med stor erfaring, og vi ser hver opgave som unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi brugere hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os.”

Vores ansatte er opdateret på den nyeste viden om rensning og behandling af fliser, tag og facader.

”Vi tager hele tiden kurser. Ikke kun i Danmark. I efteråret 2020 var jeg på en række kurser i UK. Der bliver hele tiden udviklet nye midler og nye metoder. Jeg synes, det er vigtigt at både jeg og mine medarbejdere hele tiden er opdateret. Vi har som mål at levere de bedste resultater til vores kunder. Og så er vi også meget opmærksomme på den miljø-faktor, der er omkring algebehandling.”

Fliserensning.dk blev i 2020 kåret til ”Årets Algebehandler 2020” på hjemmesiden: Anmeld_haandvaerker.dk. En kåring baseret på kundernes anmeldelse og ratings. Igen i år er Fliserensning.dk i finalen. Kåringen foregår i juni måned.

”Det er vi utrolig glade for. Vi kan se, at mange af vores kunder vælger at anmelde os. Og vi kan se, at de fremhæver lige netop det, der ligger mig på sinde: God kommunikation. Vi overholder aftaler. Tilfredsheden med resultatet er meget høj. Vi følger opgaven helt til dørs med for eksempel oprydning. Selv prisen er vores kunder tilfredse med! Så kan vi ikke ønske mere.”

ÅRETS ALGEBEHANDLER

I 2020 vandt vi prisen som Årets Algebehandler på anmeld_haandvaerker.dk. En pris, der baserer sig på kundernes anmeldelser.

På Trustpilot giver vores kunder os 4,8 stjerner ud af 5 mulige.
De er top-tilfredse på kommunikation, kvalitet af arbejdet OG prisen. Vi må gøre noget helt rigtigt.

HVILKE PRODUKTER BENYTTER VI?

I dag går langt de fleste mennesker op i at beskytte miljøet. Det gør vi også!

Fliserensning.dk benytter kun miljøgodkendte midler og er meget omhyggelige med at dosere efter anvisninger fra producenten.

I 2021 benyttes primært NEUTRALON® ALGEFJERNER. Den danske producent skriver på blandt andet på sin hjemmeside:

  • Biologisk nedbrydeligt
  • Misfarver ikke
  • Ingen uønsket påvirkning af grundvandet
  • Hurtigt virkende

Læs mere om produktet på den danske producents hjemmeside: https://neutralon.dk/

© Copyright - Fliserensning.dk ApS