Få flotte algefri fliser

Algebehandling af fliser

Hos Fliserensning.dk tilbyder vi en effektiv algebehandling med 100% virkningsgaranti. Har du fået grønne alger og vil du gerne have hjælp til at fjerne dem, så læs mere her.
Har du spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller skrive en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Algebehandling af fliser

Uanset om alger og mos har indtaget fliserne i din indkørsel, din terrasse eller et tredje udendørsareal, er det ikke noget der pynter.

En algebehandling af fliser udført med det rigtige udstyr og de rette remedier kan dog få dine fliser til at se så godt som nye ud igen – og samtidig sørge for, at de små uvelkomne pletter ikke kommer igen foreløbig.

Når foråret melder sin ankomst og sommeren er på vej, vil en algebehandling altså betyde, at du igen kan nyde synet af dine udendørsarealer. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på en algebehandling af dine fliser, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 22 80 90 01, sende en besked på info@fliserensning.dk eller via kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvordan foregår en algebehandling af fliser?

 1. Grundig undersøgelse
  Vi starter altid behandlingen ud med en grundig undersøgelse af dine flisers tilstand. Alt efter hvor godt de er blevet vedligeholdt, er tilstanden også derefter.

 2. Påførelse af algerens
  Behandlingen består af en hvid skum vi påfører overfladen af dine flisearealer. Den unikke kemiske sammensætning i algerens, er designet til at nedbryde algerne helt ind til roden og sørge for, at de ikke kommer igen.

 3. Skummet arbejder efterfølgende videre
  Er dine fliser hårdt medtaget, kan der går op til et par uger, før du ser det endelige resultat. Selve skummen arbejder videre med flisen og opløser de standhaftige alger, som efterfølgende bliver fjernet af regn og vind. Er algerne først lige begyndt at sætte sig, vil du allerede kunne se resultatet efter et par timer.

Hvornår kan du algebehandle?

En algebehandling kan i princippet foretages året rundt – så længe graderne holder sig over 10, og der ingen nattefrost er. Derfor anbefaler vi også, at få den foretaget i efteråret, sommer eller forår. Foråret er særligt god, da vinterens kolde og våde måneder har været et mekka for alger at leve og formere sig. På den måde sikrer du også, at behandlingen holder længst tid muligt.

Hvorfor få dine fliser algebehandlet?

De fleste ubehandlede fliser får alger og mos. Alger elsker at leve og formere sig på områder, med masser af fugt og skygge – perfekt til det danske klima. 

Rent kosmetisk ødelægger alger flisernes udseende – men de ødelægger også flisernes levetid. Når alger slår rødder, dannes der vand i flisen. Når det derfor bliver vinter og frostgrader, vil vandet fryse og få rødderne til at udvide sig. Det resulterer i, at flisen får frostsprængninger og har lettere ved at revne. 

Når først der er dannet frostsprængninger i en flise, er det rigtig svært at få den til at fremstå som ny. Det er derfor en god ide at få foretaget en algebehandling af fliserne, inden det er for sent. 

Med en algebehandling sikrer du altså, at: 

 • alger ikke slå rødder
 • der ikke kommer vand i flisen
 • flisen ikke revner
 • dine fliser bliver smukke at se på
 • levetiden bliver forlænget

Miljøvenlig algebehandling af fliser

Når vi algebehandler benytter vi en skumdyse opblandet med et 100 % miljøgodkendt produkt. Skumdysen sikrer, at mindst muligt at produktet trænger ned i jorden, da skum bedre holder sig- og fordeler sig på overfladen af flisen. Derudover giver skummet også et visuelt overblik over, hvor det er blevet påført, så vi undgår at bruge mere end nødvendigt.

Vi anbefaler en efterfølgende imprægnering

Desværre beskytter en algebehandling ikke mod flisepest, oliepletter og andet skidt. Derfor anbefaler som oftest at få foretaget en imprægnering af dine fliser. Ved en imprægnering påfører vi et af de nyeste midler inden for nanoteknologi. Produktet går ind og arbejder med hele flisen, og sørger for, at den bliver resistent over for både vand, olie og alt andet skidt de udsættes for i løbet af en sæson. 

Kombinationen af de to behandlinger gør, at fliserne får nyt liv, længere holdbarhed og bliver som nye igen – perfekt når alle udendørs arealer igen skal indtages.

Garanti på din algerens

Din tilfredshed er utrolig vigtigt for os og grunden ti, at vi kan blive ved med at lave, det vi laver. Skulle du derfor opleve, at der dukker alger op igen, rykker vi hurtigt ud – uden ekstra beregning. Ved enhver opgave er det vigtigt for os, at vores kunder er 110% tilfredse med resultatet. 

Af den grund forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og ikke mindst os selv er glade og tilfredse med resultatet.

Sådan algebehandler vi dine fliser

Få et tilbud på algebehandling

Har du spørgsmål omkring vores algebehandling? Eller er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud herpå? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 22 80 90 01 eller skrive til os på mail info@fliserensning.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på algebehandling. Vi garanterer 100% virkningsgaranti mod alger. Kom dem til livs og genfind glæden ved udendørsarealerne.

Hør hvad vores kunder siger

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS