Få flotte algefri fliser

Algebehandling af fliser

Hos Fliserensning.dk tilbyder vi en effektiv algebehandling med 100% virkningsgaranti

Algebehandling af fliser

Uanset om alger og mos har indtaget fliserne i din indkørsel, din terrasse eller et tredje udendørsareal, er det ikke noget der pynter. En algebehandling af fliser udført med det rigtige udstyr og remedier kan dog få dine fliser til at se så godt som nye ud igen – og samtidig sørge for, at de små uvelkomne pletter ikke kommer igen foreløbig. Når foråret melder sin ankomst og sommeren er på vej, vil en algebehandling altså betyde, at du igen kan nyde synet af dine udendørsarealer. 

Vil du have et uforpligtende tilbud på en algebehandling af dine fliser, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller sende en besked info@fliserensning.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor få dine fliser algebehandlet?

De fleste ubehandlede fliser får alger og mos. Algerne elsker at leve og formere sig på områder, med masser af fugt og skygge. Udover at de ødelægger udseendet på fliserne, er de også årsag til, at der kan komme frostsprængninger. Når først algerne har forårsaget det, kan det være rigtig svært med selv en fliserens at få dine fliser til at fremstå som ny. 

Med en algebehandling af dine fliser sørger vi for, at algerne har dårlige forhold for at leve og formere sig. Behandlingen består af en hvid skum vi påfører overfladen af dine flisearealer. Den specielle skum går ind og arbejder med hele flisen og sørger på den måde for, at alger og mos ikke kan leve på overfladen.

Hvorfor vælge Fliserensning.dk?

Vi bruger kun miljøgodkendte midler, som sikrer, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne. Skulle du opleve, at der dukker alger op igen, rykker vi hurtigt ud – uden ekstra beregning. Ved enhver opgave er det vigtigt for os, at vores kunder er 110% tilfredse med resultatet. 

Af den grund forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og ikke mindst os selv er glade og tilfredse med resultatet.

Få et tilbud på algebehandling

Har du spørgsmål omkring vores algebehandling? Eller er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud herpå? Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 22 80 90 01 eller skrive til os på mail info@fliserensning.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på algebehandling.

100% virkningsgaranti mod alger.

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning og tagrens. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS