Vi imprægnerer dine fliser hurtigt og til en god pris.

Imprægnering af fliser

Forlæng holdbarheden og gør dine fliser mere modstandsdygtige overfor flisepest, frostsprængninger og de skiftende danske vejrforhold. Få foretaget en imprægnering af fliser allerede i dag.

Imprægnering af fliser

Imprægneringen er sidste skridt i den komplette flisebehandling – efter fliserensning og algebehandlingen. Behandlingen foretages med et unikt produkt på basis af et vandopløseligt siloxanbindemiddel til pleje og vedligeholdelse af f.eks. fliser eller tagsten af tegl og beton. Kan endvidere anvendes til pleje af facader i beton, kalksandsten mv.

Produktet er baseret på den absolut nyeste nanoteknologi, hvilket vil sige ultra fine partikler, der måles i milliontedele af en millimeter, og som derfor kan trænge dybt ned i overfladen på materialer som beton og cement.

Hos Fliserensning har vi mange års erfaring med imprægnering af fliser. Vores behandling trænger ind i overfladen, hvilket sikrer at bevarer deres slidstyrke og er modstandsdygtige overfor flisepest, snavs og andre urenheder. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – enten via kontaktformularen, pr. telefon eller e-mail. 

Hvorfor imprægnering af fliser?

Med tiden angribes fliser og belægning af alger og mos. Det giver en grim, ujævn, grøn/grålig overflade. Der kan også forekomme oliespild, dækmærker og andet snavs, som gør fliserne kedelige at se på. Indkørslen og terrassen er det første man ser på et hus, og det kan give anledning til daglig irritation, når belægningen er trist at se på.

Ukrudt, alger og flisepest kan få dine fliser til at se kedelige og forladte ud. Yderligere bliver belægningerne på dine havefliser også slidt, hvis du ikke imprægnerer dine fliser. Ved at få dine fliser imprægneret, slipper du for at se på forladte og slidte fliser – det er derfor en investering at få foretaget en fliseimprægnering.

Slip bekymringerne og lad os gøre din belægning så god som ny ved hjælp af en imprægnering.

Hvordan fungerer en fliseimprægnering?

Imprægnering af fliser skal foretages når temperaturen er mindst fem grader, så midlet ikke fryser og fliserne skal ligeledes være tørre for at kunne tage imod midlet. Vores imprægneringsmiddel er miljøvenligt, hvilket også ses i den kemiske process, når vi behandler dine fliser.

Når titaniumoxid bliver udsat for lys, begynder det aktivt at nedbryde alger og andet organisk snavs som er på dine fliser. Udover at nedbryde organiske materialer binder imprægneringen sig også til fliserne, hvilket sikrer at dine fliser aktivt fortsætter med at nedebryde snavs og samtidig beskytter dem. Nemmere og mere miljøvenligt bliver det faktisk ikke.

Hvad er fordelene ved imprægnering af fliser?

Den kemiske sammensætning på basis af siloxaner med frie reaktive grupper gør, at produktet aktivt kan forbinde sig til beton og cement – og dermed forbedre belægningernes egenskaberne på en lang række punkter:

 • Kan anvendes på såvel nye som gamle materialer.
 • Trænger dybt ned i overfladen, binder sig aktivt og giver nyt liv.
 • Frisker overfladen op.
 • Har vandperle-effekt, og hindrer effektivt fugt og vandindtrængning
 • Vanskeliggør tilvækst og misfarvning af mos, alger og sorte skimmelsvampe, da der ikke er det nødvendige vand til stede.
 • Reducerer muligheden for, at olier, smuds og madrester kan hæfte på overfladen.
 • Forhindrer, at overfladen og materialet frostsprænges og nedbrydes.
 • Tåler rengøring og afvaskning.
 • Forhindrer saltudblomstring.
 • Bevarer ovenstående egenskaber i 6 – 10 år.

En imprægnering er altafgørende for dine flisers levetid – også selvom de er nye eller ej. Andre fordele er f.eks.

 • Risikoen for frostsprængninger reduceres
 • Vedligeholdelse af fliser efter endt imprægnering er nem
 • Dine imprægnerede fliser bliver mere modstandsdygtige overfor flisepest
 • Fliserne kommer til at modstå de skiftende danske vejrforhold

Få et tilbud på imprægnering af fliser

Hos Fliserensning klarer vi nemt at imprægnere dine fliser, så holdbarheden bliver forlænget. Vores professionelle og serviceorienterede fagfolk kører rundt på hele Sjælland for at give dig en personlig og skræddersyet servicering af dine fliser.

Vores medarbejdere har mere end 20 års erfaring med behandling af fliser, herunder imprægnering og rensning af fliser.

Om du bor i Køge, Roskilde, Greve eller i det nordlige Sjælland, så er afstanden ikke noget problem for os. Vi lægger nemlig vægt på den personlige service, det gode håndværk og vores mangeårige ekspertise indenfor imprægnering.

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have

Hvordan virker imprægnering af fliser?

I videoen herunder kan du se hvordan vores miljøvenlige imprægningering af fliser virker, som bl.a. er vand- og smudsafvisende.

Se og hør hvad en af vores kunder siger om vores fliserensning

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have
© Copyright - Fliserensning.dk ApS