Spar penge med tagrens og tagmaling

Rens og maling af tag

En tagrensning kan spare dig for både penge og bekymringer. Med rettidig pleje og vedligeholdelse af dit tag, kan du udskyde – eller måske helt undgå – en total udskiftning af taget.

Rens og maling af tag

Bevoksninger af mos og alger holder på fugten i taget. Om vinteren er de skyld i frostspringninger i tagplader og tegl, som langsomt bliver nedbrudt. Dette resulterer i utætheder, og det kan blive en meget bekostelig affære for dig som husejer.

Kom problemerne i forkøbet, og få foretaget en tagrensning og maling af taget i tide – for synet og for pengepungens skyld.

Vi har over 15 års erfaring inden for tagrensning, så kontakt os trygt for en uforpligtende besigtigelse af dit tag.

Naborabat

Har du en nabo eller andre på vejen, som også skal have ordnet taget? Så er der mange penge at spare! Ring til os, så giver vi din nabo et tilbud også. I sparer helt op til 10%. Vi giver også gerne et samlet tilbud til boligforeninger og andre, som ønsker at gå sammen og spare penge. Der er mange penge at spare, hvis man er mange sammen om et tilbud.

Fremgangsmåden

Vi starter med at rense tagrenden, hvis du ikke selv ønsker at gøre det, før vores besøg. Derefter tilslutter vi vores filtreringssystem og renser taget med vores såkaldte rensekasse. Rensekassen fungerer på den måde, at vand bliver sprøjtet ud af en dysse med op til 400 bars tryk. Dette fjerner fuldstændigt alger, snavs og løs maling. Herefter skyller vi taget med rent vand. Til sidst behandles taget med et desinfektionsmiddel, for at sikre, at al alge -og mosvækst er helt udryddet, inden vi begynder at male. Vi sørger selvfølgelig for at dække grundigt af, så du ikke står med rengøring efterfølgende.

Taget bliver malet to gange for at sikre, at kvaliteten er i top. Alle kanter på taget bliver malet i hånden for at undgå maling på murværk og udhæng. Endvidere er dette den bedste måde at sikre, at man får “mættet” taget, da der er behov for mere maling i enderne og siderne.

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS