Fliser næsten som nye og forlænget holdbarhed

Flisepest

Flisepest er dine betonflisers værste fjende. De små hvide pletter er både grimme at kigge på og ødelæggende for flisens levetid. Hos Fliserensning.dk har vi specialiseret os i behandling af fliser og kan derfor effektivt, skånsomt og holdbart fjerne flisepest fra din terrasse, indkørsel eller noget helt tredje. 

Vil du have et uforpligtende tilbud er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er flisepest?

Flisepest er en svamp (lav) der angriber betonfliser og efterlader dem med grå-hvide pletter. For husejere er de til stor irritation, når sommeren melder sin ankomst og udendørs arealerne igen skal indtages. Pletterne ødelægger flisen både udseendemæssigt og fysisk. Derfor er det en god idé at få dem fjernet, så du igen kan nyde synet af din terrasse, byde gæster velkommen til en flot indkørsel og få dine fliser til at holde længst tid muligt.

Hvordan fjerner man flisepest?

Vil du gerne komme din flisepest til livs, skal der mere end sæbe og en stiv kost til. Flisepest er en genstridig svamp, der ikke så let slipper uden professionel behandling. Hos Fliserensning.dk udfører vi tre forskellige behandlinger i én, for at komme flisepest til livs og samtidig holde dem for døren.

Fjernelse af flisepest

  1. Vi starter ud med en fliserens. Under rensningen fjerner vi alt det mos og alger, der som oftest også har fundet sig til rette på dine fliser i selskab med flisepesten. Dette udføres med en højtryksrenser og efterfølgende grundig afskylning med rent vand.

  2. Andet trin af behandlingen består af at påføre et forebyggende desinficerende middel. Dette middel går effektivt ind og renser alt det genstridige fedt og olie, der gennem tiden har sat sig fast.

  3. Tredje og sidste trin i behandlingen består af en imprægnering af fliserne. Imprægneringen bliver udført med det nyeste middel inden for nanoteknologi. Midlet går aktivt ind og arbejder med hele flisen, frisker den op og sørger for at den er modstandsdygtig overfor både flisepest, mos og snavs. Derudover er behandlingen miljøvenlig, så både du og vi har god samvittigheden på det rene.

Vil du have et uforpligtende tilbud på fjernelse af flisepest?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan fjerne flisepest fra dine fliser, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 22 80 90 01 eller sende en besked i vores kontaktformular. Vi sender ligeledes gerne en mand ud for at se på din opgave, for efterfølgende at give dig et uforpligtende tilbud.

Hvordan opstår flisepest?

Fordi flisepest er en form for svamp, trives den godt i fugtige områder med delvis sol – perfekt til det danske klima. Med regn og slud det meste af året, kan det næsten ikke undgås at få flisepest, hvis ikke fliserne er behandlet. Flisepest behøver ikke være jævnt fordelt ud over et helt areal. Der er ofte forskel på hvor pesten placerer sig. Er der et sted på fliserne hvor solen får lov at skinne mere end andre, kan det få flise pesten til at tørre ind og faktisk dø. 

Løbende vedligeholdelse

Får du udført en flisepest behandling, er der større chance for, at de ikke kommer igen lige foreløbig. Der er dog visse ting du selv kan gøre for at holde både mos, alger og andet skidt for døren. 

  • For det første kan det være en god ide at strø nyt sand mellem fliserne. Efter en behandling med højtryksrenser, kan sand og jord mellem fugerne godt være forsvundet og fliserne har derfor mulighed for rykke sig over tid.

  • Har du fået foretaget en rens med efterfølgende imprægnering, er det vigtigt, at du stadig ser det som en process, hvor algebehandling, alt efter hvor slemt udgangspunktet er, kan være nødvendigt op til 2 gange om året. Algebehandlingen er også med til at holde flisepesten nede, da alger og flisepest ofte er ledsaget af hinanden.

  • Hos fliserensning.dk kan vi godt fjerne flisepesten uden en imprægnering, hvis du ønsker det. Vi anbefaler dog altid en imprægnering efter rens, da det fantastiske nanoteknologiske middel danner en vandafvisende hinde på stenenes overflade. Det betyder, at hverken regnvand, dug eller andet fugt kan trænge ned i flisen og derved give flisepest de perfekte omstændigheder for at danne og formere sig.

Professionel og personlig service – Fliserensing.dk

Hos Fliserensning.dk har vi særligt fokus på den gode serviceoplevelse. For os starter servicen, så snart du kontakter os for professionel hjælp. Vi går meget op i, at kommunikationen skal være god fra start, og du føler dig tryg i vores hænder. Vores mandskab er alle uddannet i at håndtere de remedier og midler der skal til for, at du får det bedste resultat. Vi går aldrig fra en opgave uden at du som kunde er tilfreds med både resultat og service. Skulle det ske, at du ikke er helt tilfreds, men ikke fik det sagt inden vores mænd har forladt matriklen, er du selvfølgelig derfor velkommen til at give os et kald – så kommer vi gerne tilbage.

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

© Copyright - Fliserensning.dk ApS