Få fjernet facadens algebelægning, og få en skinnende og flot facade. Professionel facaderens med over 20 års erfaring.

Rensning af facade

En facaderens er en investering i dit hus/ejendom. Behandlingen sørger for at holde de små ødelæggende grønne pletter på afstand, og sikrer dermed din ejendoms levetid. Hos Fliserensning.dk er vi specialister i facaderens samt algebehandling og imprægnering på facader. Vi sender gerne en konsulent ud og inspicerer din opgave for at give dig et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på tlf. 22 80 90 01 eller send en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Få en flot og langtidsholdbar facade

Din facade er førstehåndsindtrykket af din bolig, når der kommer gæster på besøg. Faktisk er det også det sidste de ser, når de forlader den. Det er derfor oplagt at få foretaget en rensning af facaden, så du står med et flot førstehåndsindtryk af din bolig. 

For mange kan det være en uoverskuelig proces, at få renset ens facade. Kommer du endda til at behandle den forkert, kan du faktisk be-skade facaden – og dermed gøre den mere modtagelig overfor alger, snavs og andre urenheder. 

Hos Fliserensning sørger vi for en professionel behandling af din facade. Med over 20 års erfaring med facaderens og tilhørende algebehandling udført af kompetente medarbejdere, er du sikker på, at få et flot og præsentabel facade som holder i mange år. En facaderens hos Fliserensning.dk giver følgende fordele: 

 • Effektiv facaderens – udført af kompetente medarbejdere med professionelle maskiner og miljøvenlige midler. 
 • Kvalitetssikret resultat – og service
 • Miljøvenlige behandlingsformer
 • +20 års erfaring  

Foranalyse af din facade sikrer et optimalt resultat

Vi starter dog altid med en professionel vurdering af din facade, herunder hvordan opgaven gribes an, så det ønskede resultat opnås. Behandlingstypen bliver fastsat ud fra tre forskellige parametre, som har indflydelse på det bedste resultat: Overfladestruktur, vækster og omfang

Overfladestruktur viser hvilke materialer din facade er lavet af. Eksempelvis om det er naturstensfacader eller mineralske overflader – f.eks. beton eller mursten. 

Vækster hentyder til de af alger, som facaden er ramt af. F.eks. grønne, røde gule eller sorte alger. Vi kigger også på om facaden er ramt af mos eller sod. 

Til slut vurderer vi behandlingen i forhold til omfang af behandlingsområdet. Hvor dybt har algerne sat sig eller hvor lang tid har mosset plantet sig på facaden? Facadens stand bliver også vurderet, da det er afgørende for, om facaden kan klare en dybdegående rens eller der skal bruges en mere mild rens.

Hvordan renser vi din facade?

En rensning varierer fra facade til facade. Der er dog tre primære steps, som vi følger, for at få en effektiv og holdbar facaderens. Disse er følgende: 

 1. Rensning med højtryksrens
  Vi starter med at rense facaden skånsomt og grundigt – uden at pudsen løsriver sig. Rensning af facaden bliver vurderet ud fra dens hårdhed, udsmykning samt materiale. Tryk samt vandmængde er nemlig vigtige faktorer når facaderensningen foretages. Den fjerner nemlig alt snavs, og gør facaden helt ren – hvilket gør den klar til en dybdegående rens med algebehandling.

 2. Algebehandling
  Andet step foregår ved at et algebekæmpelsesmiddel sprøjtes på facaden. Midlet bekæmper de forskellige alger og løsner ligeledes op for smuds og andre urenheder. Denne behandling er dybdegående, hvilket betyder den fjerner alt dybtliggende alger og mos, samt de grønne farver som kommer fra algerne. Du kan læse mere om algebehandling af facade lige her.

 3. Overfladebehandling – i form af imprægnering af facaden.
  Efter algebehandlingen af facaden anbefaler vi, at du får foretaget en overfladebehandling, da resultatet af den færdige behandling vil holde i meget længere tid. Imprægneringen af facaden forhindrer nemlig vand og fugt at trænge ind. Ligeledes er overfladebehandlingen modstandsdygtig overfor misfarvninger og begrænser muligheden for alger, sort skimmelsvamp samt andre urenheder på facaden i fremtiden.

Effektiv facaderens, som skåner miljøet

For at skåne miljøet, bruger vi så få kemikalier som muligt. Det betyder bl.a. at de rensningsmetoder, som vi bruger, er godkendt af miljøministeriet og derfor ikke er skadelig for naturen. 

I forhold til vedligeholdelse, så anbefaler vi en årlig algebehandling. Hvis facaden bliver løbende renset vil væksterne ikke fæstne så meget. På den måde kan du holde facaden pæn i mange år frem.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af din facade

Vil du have et uforpligtende tilbud på rensning af facade, så er du velkommen til at kontakte os via tlf. 22 80 90 01, gennem vores kontaktformular nederst på siden eller pr. mail på info@fliserensning.dk. Vores startpris er 995 ,-, men afhænger af, hvor stor en facade der er tale om.

algebehandling-af-facade-før-billedealgebehandling-af-facade-efter-billede

20 års garanti mod flisepest

Lad os hjælpe dig med at få et smukt eksteriør omkring dit hus året rundt med fliserensning, tagrens og algebehandling af facader. Med vores serviceordning er du garanteret flotte fliser hele året – år efter år. Vi renser dine fliser, når de er plettede af mos, røde, hvide eller grønne alger, flisepest, olie og snavs. Den efterfølgende imprægnering hindrer frostskader og sørger for, at din flisegang og terrasse er smuk i lang tid fremover.

I Fliserensning.dk har vores medarbejdere mere end 20 års erfaring med algebehandling og rensning af tage, fliser og facader.

Vi er serviceorien­terede specialister

Med mange år i branchen er vi eksperter på fliserensningsområdet, og vores medarbejdere er altid specialuddannede, ligesom vi altid bruger det nyeste udstyr. Vi lægger vægt på kompetent, personlig service og det gode håndværk.

Vi dækker fra Hundested til Køge

Vi vægter din tilfredshed højt – derfor er præcision og arbejdsomhed nøgleord for os. Vi kører i hele Nordsjælland for at give dig smukke fliser og algebehandler eller renser gerne også dit tag eller facade, så dit hus kommer til at fremstå næsten som nyt.

Indhent et tilbud

Kundeudtalelser

En helt igennem god oplevelse med et flot resultat. Høflig og venlig, har overholdt aftalerne, er informativ, og har svaret på alle vores spørgsmål. Fliserne er som nye – terrassen er forårsklar og klar til at blive taget i brug.

Anita
28/03-2019

En meget venlig og behagelig Dennis kom til den aftalte tid og udførte fliserensning og imprægnering grundigt og hurtigt. Efterlod alt i fineste orden. Kom nogle dage senere som lovet og gav fliserne algebehandling. Det færdige resultat er meget tilfredsstillende: fire ‘nye’ terrasser. A.M. Madsen

Anne Marie
01/04-2019

Jeg blev informeret om tidspunktet for algebehandlingen på telefon og han kom til den aftalte tid. Var venlig og ringede på både ved ankomst og afgang. Behandlingen ser ud til at virke, da ukrudt og alger er ved at dø.

Lene
20/03-2019

Resultatet er bogstavelig talt som de før/nu billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur en algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?

Dan
17/03-2019

Behagelig og omhyggelig. Vi aftalte, at jeg ikke behøvede at være hjemme , når han skulle imprægnere en af de næste dage. Men jeg kom hjem og så at det også gik godt. Jeg er meget glad for det udførte arbejde.

Marianne
11/05-2018

Jeg henvendte mig oprindeligt for at få et tilbud på rensning og overfladebehandling af taget. Efter at have inspiceret taget var anbefalingen at taget ikke skulle males, men blot algebehandles, hvilket var en stor besparelse. De kommer nu årligt og behandler taget uden at jeg er involveret overhovedet – super nemt.

Peter
12/03-2019

Referencer

Her er et lille udvalg af vores referencer

før billede inden rensning og algebehandling af fliser i en haveefter billede af rensning og algebehandling af fliser i en have
© Copyright - Fliserensning.dk ApS